Τελευταίες ειδήσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΤΕΚ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

Από μέρους του Κ.Δ.Σ. της Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Κίνησής μας και να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις πρόσφατες εκλογές.

Στις εκλογές της ΟΛΤΕΚ, που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Ιουνίου 2009, η Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών αναδείχτηκε πρώτη κίνηση με ποσοστό 36,04% και κατέλαβε 4 από τις 11 έδρες του Κ.Δ.Σ. και 2 από τις 5 έδρες της Γραμματείας.

Χάρη στη στήριξη των μελών και φίλων της Κίνησής μας διατηρήσαμε τη σημαντική μας παρουσία στο Κ.Δ.Σ. της ΟΛΤΕΚ την οποία θα αξιοποιήσουμε προς όφελος όλων των συναδέλφων μελών της Οργάνωσής μας.

Υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για υλοποίηση όλων των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Σε κλίμα συναινετικό, με γνώμονα το συμφέρον των μελών μας και με στόχο την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, θα συνεχίσουμε τη δημιουργική προσφορά μας.

Τα μέλη της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που συμμετέχουν στο Κ.Δ.Σ. της ΟΛΤΕΚ είναι:

Θέση

Σχολή

Τηλέφωνο

Κολλύφας Γιώργος

Πρόεδρος

Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

99490658

Σάββα Στέφανος

Αντιπρόεδρος

Τεχνική Σχολή Πάφου

99458961

Καρεκλάς Σωκράτης

Μέλος

Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

99301778

Πέτσα Θεοδώρα

Μέλος

Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας

99330843

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Είμαστε πάντα στη διάθεση όλων σας για οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ή εκπαιδευτικό θέμα που σας απασχολεί και σας προβληματίζει.

Ευχόμαστε σε όλους και σε όλες καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και ανανεωμένοι να επιστρέψουμε στη νέα σχολική χρονιά, για να ριχτούμε ξανά όλοι μαζί στη δουλειά, για ένα καλύτερο σχολείο και μια καλύτερη προοπτική για τη Δημόσια Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Για εκτύπωση της Ανακοίνωσης πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου