Τελευταίες ειδήσεις

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Μουσική δικοινοτική εκδήλωση στην Πύλα αύριο Κυριακή



Η Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Κύπρο, Αννα Τουρενίκοβα, ανακοίνωσε τη διοργάνωση δικοινοτικής εκδήλωσης στο μεικτό χωριό της Πύλας την ερχόμενη Κυριακή, 25 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα. Μιλώντας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης πριν από την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση ε/κ και τ/κ κομμάτων στο Λήδρα Πάλας, η κ. Τουρενίκοβα είπε ότι πρόκειται για μια δικοινοτική μουσική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τις δύο κοινότητες στην Πύλα και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
Η συναυλία θα έχει τίτλο ''Αγάπη και Ειρήνη για την Πατρίδα μας'' και θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσης Χριστόφια και της συζύγου του Τ/κ ηγέτη, Ογια Ταλάτ.
''Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που οι δύο κυρίες αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και θα λάβουν μέρος στη συναυλία'', είπε.
Στη εκδήλωση θα λάβουν μέρος η δικοινοτική χορωδία, η δικοινοτική χορευτική ομάδα ''Βήματα για την Ειρήνη'' ενώ θα παίξουν μαζί μουσική οι μουσικοσυνθέτες Αδάμος Κατσαντώνης και Yiltan Tasci.

Σύμφωνα με την κ. Τουρενίκοβα την εκδήλωση θα προσφωνήσουν δύο εκπρόσωποι από τα ε/κ και τ/κ κόμματα που συμμετέχουν στις συναντήσεις στο Λήδρα Πάλας. 

Η Σλοβάκα Πρέσβειρα κάλεσε τόσο τα ΜΜΕ τα καλύψουν την εκδήλωση όσο και τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή, τονίζοντας ότι η εκδήλωση ''θα φέρει τις δύο κοινότητες πιο κοντά, θα δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα και θα στηρίζει και θα συμβάλει στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις''.



Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου