Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Η Νέα Κίνηση Καθηγητών επιβεβαιώνει την Προοδευτική


Η Νέα Κίνηση Καθηγητών μη μπορώντας να δικαιολογήσει την ανίερη συμμαχία της με την ΑΛΛΑΓΗ και μετά την κριτική που άσκησε η κίνησή μας και στις δυο παρατάξεις, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.  Επιδίδεται σε χαρακτηρισμούς και επιθέσεις κατά της Κίνησής μας, ως να έχουμε εμείς συμπτύξει μέτωπο με την ΑΛΛΑΓΗ.  Ως να έχουμε εμείς διαμοιράσει τα πόστα.  Ως να έχουμε εμείς υποταχτεί σε κομματικές ντιρεκτίβες και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Προοδευτικής η Νέα Κίνηση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτά τα γράφουν οι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευόμαστε εδώ και 15 χρόνια. Αυτά τα γράφουν οι άνθρωποι με τους οποίους κατήλθαμε και διεκδικήσαμε εκλογές, ακόμη και από το ίδιο ψηφοδέλτιο. Τώρα τα ξέχασαν όλα….. Πέταξαν τις μάσκες….. Αυτό δεν το έκαναν όταν συνεργαζόμασταν μαζί τους…..».

Συμφωνούμε πλήρως. Συμπορευτήκαμε εδώ και 15 χρόνια, διεκδικήσαμε εκλογές στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Τώρα κάνουν συναλλαγές με την ΑΛΛΑΓΗ.
  • Ποιοι άραγε τα ξέχασαν όλα αυτά;  Η Προοδευτική που τους κάλεσε ξανά σε συνεργασία και αρνήθηκαν ή τα στελέχη της Νέας Κίνησης που έτρεξαν να συστρατευθούν με την ΑΛΛΑΓΗ;
  • Ποιοι πέταξαν τις μάσκες;
  • Ποιοι ξεπουλούν αρχές και θέσεις;
  • Ποιοι μοίρασαν τις ηγετικές θέσεις εδώ και καιρό;

Πρόεδρος:                Δημήτρης Ταλιαδώρος
Γραμματέας:             Θέμης Πολυβίου
Αντιπρόεδρος:                   Λένια Σεμελίδου

Συνάδελφοι,
Τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου περνούν ίσως την κρισιμότερη φάση τους.  Η ΑΛΛΑΓΗ και η ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ μετά τη συμμαχία τους θα επιδιώξουν να σας παραπλανήσουν και να μεταφέρουν την ευθύνη της μη επίλυσής τους αλλού. Για τον απλούστατο λόγο ότι διαφωνούν ριζικά σε όλα. Συμφώνησαν μόνο στο διαμοιρασμό των θέσεων στην ΟΕΛΜΕΚ.

Ρωτήστε τους αλήθεια:
·         Συμφωνούν με το πρώτο ή το δεύτερο μοντέλο αξιολόγησης του σχεδίου;
·         Συμφωνούν όπως οι Επιθεωρητές να μην αποτελούν πηγή αξιολόγησης;
·         Συμφωνούν στην κατάργησή τους;
·         Τώρα που έχουν πλειοψηφία (ΑΛΛΑΓΗ + ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ) στους Γενικούς Αντιπροσώπους, θα ψηφίσουν την πρόταση της ΑΛΛΑΓΗΣ για μείωση των μισθών μας;

Συνάδελφοι,
Μην εμπιστεύεστε τυχόν πλαστές και κίβδηλες συμφωνίες που θα σας παρουσιάσουν.  Είναι στάχτη στα μάτια σας.  Είναι πρόσκαιρη μετάλλαξη κάποιων για να αναρριχηθούν στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι ΕΔΩ. 
 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου