Τελευταίες ειδήσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

4 Μαρτίου - Η Κοινωνία Αντιδρά και Διεκδικεί

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 5ΜΜ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ΟΕΛΜΕΚ συμμετέχει δυναμικά στην Πλατφόρμα. Θα ήταν καλά ο καθένας από εμάς να ενεργοποιηθεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ήδη στα σχολεία έχουν αποσταλεί προσκλήσεις και αφίσιες για την εκδήλωση και πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ» - ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν οι συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις που αποτελούν την Πλατφόρμα «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ» τις προετοιμασίες για τη μεγάλη παγκύπρια κοινωνική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου η ώρα 5.00μ.μ. στο χώρο έξω από το συνεδριακό κέντρο με την ευκαιρία της συνόδου στην Κύπρο της Ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Με επαφές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους εργασίας σ’ όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας σε χωριά και συνοικίες σ’ ολόκληρη τη Κύπρο τα στελέχη των οργανώσεων που αποτελούν την Πλατφόρμα ενημερώνουν τους εργαζόμενους και τη κοινωνία ευρύτερα για το πρόγραμμα της κινητοποίησης.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθούν 3 διαφορετικές προσυγκεντρώσεις – πορείες, η ώρα 4.30, ως ακολούθως:

• Δημοσιογραφική Εστία – Συγκέντρωση και πορεία προς το συνεδριακό κέντρο από τους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές και τους μαθητές.
• Κεντρικά Γραφεία CYTA – Συγκέντρωση και πορεία προς το συνεδριακό κέντρο από τους εργαζόμενους στους ημικρατικούς οργανισμούς και την τοπική αυτοδιοίκηση.
• Κτίριο Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου – Συγκέντρωση και πορεία προς το συνεδριακό από οικοδόμους, άνεργους, εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

20 Φεβρουαρίου 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου