Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης όπως καταθέσουν τις απόψεις τους σε σχέση με τα Νέα Αναλυτικά και Ωρολόγια ΠρογράμματαΗ Επιστημονική Επιτροπή για τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος καλεί τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, όπως καταθέσουν τις απόψεις τους για τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα καθώς και για τις αλλαγές σε ωρολόγια προγράμματα. Για το σκοπό αυτό το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει δημιουργήσει την ανάλογη ηλεκτρονική πλατφόρμα την οποία καλούνται οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας να επισκεφθούν στο Διαδίκτυο και να συμπληρώσουν.

Σημειώνεται ότι και αυτή η δραστηριότητα εντάσσεται στα πλαίσια της διαμορφωτικής αξιολόγησης των Αναλυτικών και Ωρολογίων Προγραμμάτων που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη από την Επιστημονική Επιτροπή, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις καθώς και με τις Συνομοσπονδίες Γονέων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι απόψεις των εκπαιδευτικών είναι σημαντικές για τη διαμορφωτική αξιολόγηση και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Για να συμπληρώσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ το ερωτηματολόγιο (της Δημοτικής ή της Μέσης ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία εργάζεστε), παρακαλούμε όπως μεταβείτε στους πιο συνδέσμους:

https://www.surveymonkey.com/s/nap_dimotiki_2014 ια τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης μόνο)

https://www.surveymonkey.com/s/nap_mesi_2014 ια τους εκπαιδευτικούς Μέσης γενικής Εκπαίδευσης μόνο)


Η πλατφόρμα θα λειτουργεί μέχρι και τις 31/3/ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου