Τελευταίες ειδήσεις

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Σημαντική δικοινοτική διάλεξη στην Πύλη Αμμοχώστου (Πλατφόρμα Ε/κ και Τ/κ Εκπαιδευτικών “ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ”)

Η Άννα Φραγκουδάκη και πάλι στην Κύπρο


Φίλοι και φίλες της Πλατφόρμας,

αναλαμβάνουμε μια νέα πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες στην οποία πιστεύουμε θα χαρείτε να συμμετάσχετε.

Σε δημόσια, δικοινοτική συζήτηση θα μιλήσει η γνωστή Ελληνίδα ακαδημαϊκός Άννα Φραγκουδάκη μαζί με τον επίσης γνωστό Τ/κ ακαδημαϊκό Μπιρικίμ Οζκγιούρ. Θέμα των διαλέξεων: “Μύθοι και Προκαταλήψεις στην Παιδεία: αναζητώντας τις αλήθειες των άλλων”.

Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος της όλης δράσης της Πλατφόρμας να φέρει κοντά Τ/κ και Ε/κ κεπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, να προωθήσει την παιδεία της συμφιλίωσης και την ειρηνική λύση του Κυπριακού.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου στις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ στην Πύλη Αμμοχώστου και θα υπάρχει αυτόματη διερμηνεία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν μαζί με την Πλατφόρμα, το ΙΚΜΕ (Ίδρυμα Κοινωνικοπολιτικών Μελετών), το Friedrich – Ebert- Stiftung και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της ΚΤΟΣ (Συντεχνία Τ/κ Εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης), της ΚΤΟΕΟΣ (Συντεχνία Τ/κ Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης), ο κ. Τ. Χατζηδημητρίου εκ μέρους του ΙΚΜΕ και η κα. Καμιναρά εκ μέρους της Aντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το συντονιστικό της Πλατφόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου