Τελευταίες ειδήσεις

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΟΕΛΜΕΚ: Κοινή Πανυπαλληλική Συγκέντρωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι ηγεσίες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, Συνδέσμων Αστυνομίας, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού, σε σύσκεψή τους τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 αποφάσισαν τη διοργάνωση κοινών πανυπαλληλικών συγκεντρώσεων σε κάθε Επαρχία για ενημέρωση όλων των μελών τους για τις εξελίξεις που σημειώνονται σε σχέση με τα μέτρα για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αλλά και των εκδηλωμένων επιβουλών ενάντια στα συμφέροντα και δικαιώματα των κρατικών υπαλλήλων.

Για την Επαρχία της Λεμεσού η κοινή πανυπαλληλική συγκέντρωση έχει οριστεί για την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010, ώρα 5.00μμ στο ξενοδοχείο AJAX.

Στόχος της συγκέντρωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών μας, έτσι ώστε να διακηρυχθεί και επαναβεβαιωθεί η πάγια θέση των Οργανώσεων ότι το κόστος της κρίσης δε θα επιτραπεί να φορτωθεί και πάλι μόνο στις πλάτες των εργαζομένων. Παράλληλα, θα διακηρυχθεί η αμετάθετη αποφασιστικότητά μας να μην επιτρέψουμε περαιτέρω φαλκίδευση ζωτικών συμφερόντων και δικαιωμάτων μας.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων των συναδέλφων καθηγητών είναι επιβεβλημένη για τη μέγιστη δυνατή επιτυχία της όλης εκδήλωσης στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου