Τελευταίες ειδήσεις

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΙΣΑ: ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ RAINBOW ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!


Η εθνικιστική οργάνωση "Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης" με τη συμμετοχή του "Παγκύπριου Αντικατοχικού Κινήματος" (ΠΑΚ) και της "Κίνησης για τη Σωτηρία της Κύπρου" διοργανώνουν στις 5 Νοεμβρίου 2010 εκδήλωση εναντίον των μεταναστών, καλώντας σε διαμαρτυρία "εναντίον της λαθρομετανάστευσης" και "εναντίον του εποικισμού", με συνθήματα "όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας", "άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών" και "άμεση κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων και των λοιπών υπερπρονομίων των δήθεων πολιτικών προσφύγων". (Σχετική η συνημμένη ανακοίνωση- πιο κάτω)  


Ενόψει της νέας αυτής προκλητικής εκδήλωσης, η ΚΙΣΑ αποφάσισε να διοργανώσει το φετινό Φεστιβάλ Rainbow, εκτός από τη Λευκωσία, και στη Λάρνακα αντί στη Λεμεσό όπως έκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Η διοργάνωση του Rainbow την ίδια μέρα με την πιο πάνω εκδήλωση θα στείλει τα αντιρατσιστικά μας μηνύματα εναντίον της παρουσίας και της δράσης των ακροδεξιών και ρατισιστικών στοιχείων στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ Rainbow θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στη Λευκωσία και στις 5 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. (Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο φυλάδιο- πιο κάτω

Απολογούμαστε σε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία του Φεστιβάλ στη Λεμεσό αλλά ελπίζουμε να κατανοούν ότι υπό τις περιστάσεις είναι σημαντικό να αντιδράσουμε στην κατάσταση που δημιουργείται στη Λάρνακα.

 Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ στη Λευκωσία ή τη Λάρνακα και να ταδιξέψουν με τα λεωφορεία που θα διαθέσει η ΚΙΣΑ για το σκοπό αυτό, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22878181 ή στο email kisa@cytanet.com.cy .

Διοικητικό Συμβούλιο
------------------------------------------------------------------------------------
KISA - Action for Equality, Support, Antiracism
P.O. Box 22113, 1517 Nicosia, Cyprus

Tel : 00357 22 878181 - Fax: 00357 22 773039
email: kisa@cytanet.com.cy - web: www.kisa.org.cy


Rainbow 2010 Leaflet

S SSS

4 σχόλια:

  1. αγαπητοι νεοτουρκοι το κινημα ελληνικης αντιστασης ναι αυτοι που ειναι εχθροι σας εσας των κεμαλιστων εβγαλε ανακοινωση περι διαμαρτυριας εναντια στην μαζικη συγκεντρωση λαθρομεταναστων στην κυπρο.πηγαινετε λαρνακα και πρωταρα να δειτε αν δεν πιστευετε.αμεσως η φασιστικη κινηση κισα η ξεσηκωθηκε και σαν γνησια νεοταξικη κινηση διοργανωνει μαζι με εσας τα ανανικα σκυλια κινηση εναντια σε αυτους που θελουν την κυπρο καθαρη απο εγκλημα και λαθρομεταναστες.αληθεια εκλεγηκατε κυβερνηση για τον βρωμικο λαθρομεταναστη η για εμας τους κακους που μας ριξατε με την βια στην ανεργια?με αυτη σας ην κινηση παραδεχεστε οτι επικροτειτε την μαζικη μεταφορα λαθραιων στην κυπρο.καποτε εσεις οι ψευδοαριστεροι κανατε πορειες εναντια στην παγκοσμιοποιηση τωρα ομως υποβοηθειτε την παγκοσμιοποιηση.ποιος ξερει αλλωστε ποσους λαθραιους εχετε φερει εσεις στην κυπρο.αυτα τα ανοσιουργηματα σας εχουν καταγγελθει ηδη στην ρωσσικη πρεσβεια και στην εε.ωστε να ξερουν οι πολιτες ποιοι υποβοηθουν την νετα ταξη πραγματων.ο ρωσσος πρεσβης εμφανιστηκε φοβερα απαγοητευμενος με την μεταλλαξη σας σε καπιταλιστες ιμπεριλιαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια είναι περιττα μετά τα τόσο ωραία λόγια που γράφεις αγαπητέ φίλε. Αρκεί μόνο να τα διαβάσει ο κόσμος.
    Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που επιδεικνύετε έναντι όλων των άλλων συνανθρώπων σας που δεν διακατέχονται από τις δικές σας ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο επισημάνσεις αγαπητέ "ανώνυμε":
    1. Προτού χρησιμοποιήσετε καταχρηστικά το επίθετο "ελληνική" να εισηγηθώ μήπως να φρονίσετε να μάθετε να γράφετε σωστά πέντε ελληνικά.
    2. Ο όρος "ελληνική αντίσταση" που επίσης καταχρηστικά χρησιμοποιείτε για να ονομάσετε το "κίνημα" σας είναι καταγεγραμμένος στην ίστορια της νεότερης Ελλάδας για να περιγράψει την αντίσταση του ελληνικού λαού κατά του ναζισμού - φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρεπεστε καθολου εσεις εκει στο κισα τελικα. για το χρημα και μονο προωθητε συστηματικα την καταστροφη της χωρας μας.χωρις να σας νοιαζει καθολου για το τιμημα που πληρωνουμε και θα πληρωσουμε ο κυπριακος ελληνισμος για να γεμισετε οριμενοι τις τσεπες. τι σου ειναι ο ανθρωπος. ποσο γρηγορα πουλει τα παντα για χαρη μιας δηθεν φιλανθρωπιας.ομως αυτη η ψευτικη ξαφνικη αγαπη σας προς τους κακομοιρους λαθρομεταναστες του κοσμου γινετε η αιτια να υποφερει ο νομιμος πολιτης αυτου του τοπου.για τα δικα σας καμωματα θα υπεφερουμε ολοι.ΕΛΕΟς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή