Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΟΕΛΜΕΚ: Στάση Εργασίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια των αντιδράσεων των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ για την κατάσταση που διαμορφώνεται σ’ ό, τι αφορά  τα μέτρα στήριξης της Κυπριακής Οικονομίας και τη συντονισμένη προσπάθεια που αναλήφθηκε από διάφορες κατευθύνσεις για περιστολή των δικαιωμάτων των Κρατικών Υπαλλήλων (μισθοί, συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ), τα Κ.Δ.Σ. των εκπαιδευτικών οργανώσεων αποφάσισαν, ανάμεσα σ’ άλλα, την πραγματοποίηση δίωρης στάσης εργασίας των μελών της από τις 9.00π.μ. – 11.00π.μ. (για τα μέλη της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ),  την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010. 
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα συνέλθουν οι Καθηγητικοί Σύλλογοι και θα διαβαστεί κοινή ανακοίνωση των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων.  Στη στάση εργασίας θα πρέπει να μετέχουν και όλοι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, στις 10.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη στην οποία θα αναπτυχθούν οι θέσεις των Οργανώσεων για την εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών και τη μεθοδευμένη επίθεση κατά των Κρατικών Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου