Τελευταίες ειδήσεις

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

3 σχόλια:

  1. ine paralogo na paramenoune adioristoi megalos arithmos kathigiton, se idikotites opos galika, agglika, pou ehume perasi apo to programma proipiresiakis, na miononte i periodoi logo neon analitikon k na kalounte kialloi sinadelfoi na perasoun apo to programa!!! mporite na dosete mia exigisi sas parakalo??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσο δυσκολο ειναι να γινει σωστος προγραμματισμος? Μας έδωσαν ελπιδες, αφήσαμε τη δουλεια μας, ταλαιπωρήσαμε την οικογενεια μας, αφιερώσαμε πολυ χρονο στο προγραμμα προυπηρεσιακης για να βρεθουμε και παλι χωρις δουλεια και αδιοριστοι για παντα με τη βεβαιωση του προγραμματος στα χερια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μειώνονται οι περίοδοι διδασκαλίας σε κανένα κλάδο. Αυτό είναι παραπληροφόρηση.

    Με μια προσεκτικότερη μελέτη θα δείτε ότι κάποιοι κλάδοι αν χάνουν περιόδους στο Γυμνάσιο τις κερδίζουν στο Λύκειο.

    Εκτίμηση δική μας είναι ότι μόλις εφαρμοστούν πλήρως (σε Γυμνάσια και Λύκεια) τα νέα Ωρολόγια ο κλάδος των Αγγλικών θα ευνοηθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό (διότι εκτός από την υποχρεωτική διδασκαλία 2 περιόδων σε Β και Γ Λυκείου Κοινού Κορμού υπαρχει η επιπλέον δυνατότητα για επιλογή 4ωρου επιπλέον μαθήματος σε όλα σχεδόν τα πακέτα.)

    Υπάρχει όντως ένα πρόβλημα αν εφαρμοστούν τα νέα ωρολόγια μόνο για το Γυμνάσιο για του χρόνου και του Λυκείου από τον επόμενο. Για ένα χρόνο θα παρουσιαστεί πρόβλημα στους Αγγλικούς και ίσως στους Γυμναστες. Επεξεργαζόμαστε όμως διάφορα σενάρια τα οποία θα προτείνουμε στο Υπουργείο για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Όταν καταληξουμε στην καταλληλότερη λύση θα την ανακοινώσουμε. Η υπόσχεση είναι πάντως ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βρούμε λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή