Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Την Τρίτη η ΠΣΓΑ


Προς όλους τους
Γενικούς Αντιπροσώπους της ΟΕΛΜΕΚ

Θέμα: Την Τρίτη η ΠΣΓΑ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της Πανσυνδικαλιστικής για πραγματοποίηση τρίωρης στάσης εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, την Τρίτη 13 του Δεκέμβρη, η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί αντί τη Δευτέρα 12/12/2011, την Τρίτη 13/12/2011 στις 8.00 π.μ. στον ίδιο χώρο, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Στις 9.30π.μ. θα διακόψουμε τις εργασίες της συνδιάσκεψης και θα πάρουμε μέρος στην Πανσυνδικαλιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Για τη συμμετοχή σας στην ΠΣΓΑ έχει εξασφαλιστεί άδεια από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού.

Η παρουσία όλων των Γεν. Αντιπροσώπων στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη είναι απαραίτητη.
εί· y � � � �� �βαρή.  Παράλληλα να τονίσει ότι δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε νέα ενέργεια που θα πλήττει τα ωφελήματα των εργαζομένων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και θα παραγνωρίζει τον κοινωνικό διάλογο.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι και τις 1.35μ.μ.

Καλούμε τους συναδέλφους να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή ώστε με τη μαζικότητά μας να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα αποδεκτούμε νέα τετελεσμένα που θα πλήττουν τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων να ειδοποιήσουν τους γονείς, για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο στις 10.00π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου