Τελευταίες ειδήσεις

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί στην 3ωρη στάση εργασίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ συμπορευόμενο με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα της Κύπρου, αποφάσισε τη συμμετοχή της Οργάνωσης στην τρίωρη στάση εργασίας και στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011.

Με την εκδήλωση το συνδικαλιστικό Κίνημα της Κύπρου θέλει να στείλει το μήνυμα τόσο προς την Κυβέρνηση όσο και προς τα κόμματα ότι τα μέτρα που επιχειρούν να ψηφίσουν είναι ετεροβαρή.  Παράλληλα να τονίσει ότι δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε νέα ενέργεια που θα πλήττει τα ωφελήματα των εργαζομένων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και θα παραγνωρίζει τον κοινωνικό διάλογο.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι και τις 1.35μ.μ.

Καλούμε τους συναδέλφους να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή ώστε με τη μαζικότητά μας να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα αποδεκτούμε νέα τετελεσμένα που θα πλήττουν τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων να ειδοποιήσουν τους γονείς, για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο στις 10.00π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου