Τελευταίες ειδήσεις

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Σχέδιο για συζήτηση σχετικά με τη νέα δομή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Έχει προκληθεί ήδη μεγάλη αναστάτωση στα Σχολεία και στους συνδέσμους των διαφόρων κλάδων σχετικά με το ποιο κάτω έγγραφο το οποίο κυκλοφόρησε σχετικά με την αλλαγή της δομής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το έγγραφο αυτό κατατέθηκε μαζί με διάφορα άλλα για συζήτηση στην Επιτροπή για την αναθεώρηση των Αναλυτικών Προγραμμάτων στην οποία συμμετέχει και η ΟΕΛΜΕΚ με την Πρόεδρο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί επίσημη πρόταση της Επιτροπής, αλλά κατατέθηκε για να αρχίσει η συζήτηση στην ίδια την Επιτροπή.

Ως Προοδευτική  θεωρούμε ότι το έγγραφο αυτό αποτελεί το έναυσμα για συζήτηση και παρόλα τα προβλήματα του, έδωσε τροφή στο να ξεκινήσει ο διάλογος για την αλλαγή της δομής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους που έχουν απόψεις να τις καταθέσουν στο blog μας. Καλούμε επίσης και όλους τους συνδέσμους να προβούν σε τεκμηριωμένες εισηγήσεις και να τις προωθήσουν μέσω της ΟΕΛΜΕΚ στο τραπέζι του διαλόγου (και αν είναι δυνατόν να τις φιλοξενήσουμε και αυτές ως σχόλια στο blog μας).

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο ακολουθώντας το link:
Σχέδιο για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

1 σχόλιο:

  1. Ο πανικός θα μπορούσε να αποφευχθεί αν εξηγούσαν κάπως ποιο επίσημα στους συναδέλφους το πραγματικό status του εγγράφου.

    Εν πάσει περιπτώσει εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν πολλές ζημώσεις μέχρι να πάρει την τελική του μορφή.

    Ερμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή