Τελευταίες ειδήσεις

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έκκληση Προοδευτικής Καθηγητών για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση για τις εκποιήσεις

Η Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών με ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση έξω από το προεδρικό, δίπλα στις υπόλοιπες συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών που αγωνίζονται για να μην περάσουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, που αφορούν στην εκποίηση της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης».
Συνεχίζοντας σημειώνει:
 «Ταυτόχρονα, δε μπορούμε να μην καταδικάσουμε την αδιάφορη στάση της ΟΕΛΜΕΚ που για άλλη μια φορά θα λάμψει με την απουσία της.  Δυστυχώς, οι παρατάξεις «Αλλαγή» και Νέα Κίνηση», με το πρόσχημα ότι υπάρχει αντιπολιτευτική χροιά στην κινητοποίηση, κρατούν την οργάνωση μακριά και από αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας, όπως συνήθως πράττει και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.
Για μας δεν υπάρχουν προσχήματα, δικαιολογίες και πρόσκαιρα διλήμματα, όταν συμπολίτες μας κινδυνεύουν, κυριολεκτικά, να μείνουν στο δρόμο.
Καλούμε λοιπόν την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ να εγκαταλείψει τον κυβερνητικό συνδικαλισμό και να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.  Οι εκπαιδευτικοί θα είναι εκεί γιατί βρίσκονται πιο μπροστά από κάποιες ηγεσίες, όπως πλείστες τόσες φορές αποδείχτηκε τα τελευταία χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου