Τελευταίες ειδήσεις

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

"Επανένωση 2010" - Οι Κύπριοι bloggers ενώνουν τις δυνάμεις τους στηρίζοντας τις προσπάθειες για λύση.

Τριάντα και πλέον πολύ δραστήριοι Κύπριοι Bloggers από όλους τους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σπρώξουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο, τις προσπάθειες για εξεύρεσή μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.

Γράφουν οι ίδιοι στο καλωσόρισμα τους:
"Καλώς ορίσατε στο μπλογκ «Επανένωση 2010». Το μπλογκ που προσδοκία των συντελεστών του είναι να καταστεί σημείο αναφοράς για όλους όσους υποστηρίζουν τις προσπάθειες για επανένωση της χώρας. Προσδοκούμε να γίνουμε ο ιστοχώρος όπου οι άνθρωποι που νοιάζονται και προβληματίζονται για το μέλλον το τόπου μας θα μπορούν να συζητήσουν και να διαλογιστούν με τους μπλόγκερς πάνω σε όλα τα επί μέρους θέματα που αφορούν τόσο τον δρόμο προς τη λύση όσο και τη ζωή μετά από αυτή. Κοινός παρονομαστής που ενώνει τη δράση μας, είναι η πίστη ότι το ειρηνικό και δημιουργικό μέλλον της Κύπρου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος. Θεωρούμε δε, ότι μια τέτοια λύση είναι εφικτή μέσα στο 2010..."


Εμείς τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε οι προσπάθειες τους να δώσουν δύναμη στον Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια και στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για να βρουν την συνταγή που επανενώνει τον τόπο μας.


Επισκευτείτε το blog στην διεύθυνση:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου