Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Τ/Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οι Τουρκοκύπριοι έχουν κηρύξει Γενική Απεργία για τις 28 Ιανουαρίου, 2011 και διοργανώνουν μαζικό συλλαλητήριο στη Λευκωσία για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας που επέβαλε ο Έρογλου κι η Τουρκία. Πραγματοποιούν μαζικές κινητοποιήσεις αγωνιζόμενοι να σταματήσει η συνεχής πτώση του βιοτικού τους επιπέδου, ταυτόχρονα όμως, πολύ καλά γνωρίζουν ότι χωρίς λύση του κυπριακού προβλήματος που ταλανίζει το νησί μας η Κύπρος και χωρίς την επανένωση της χώρας μας δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικό τέλος στην οικονομική δυσπραγία και
τα μέτρα λιτότητας.


Ζητούν την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους. Σε αυτή τη χρονική στιγμή στην οποία οι Τουρκοκύπριοι είναι πάλι έξω στους δρόμους, οι Ελληνοκύπριοι και όλοι οι Κύπριοι, ας δηλώσουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να περπατήσουν μόνοι τους αυτή τη φορά. Ας δεσμευτούμε ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την επίτευξη του κοινού μας σκοπού: Για ένα κοινό μέλλον, για ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας για τις γενιές των Κυπρίων που θα έρθουν!


Δείξτε την υποστήριξή σας υπογράφοντας τη διακήρυξη υποστήριξης που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο :Πλατφόρμα Ε/κ και Τ/κ Εκπαιδευτικών "Ενωμένη Κύπρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου