Τελευταίες ειδήσεις

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ για τα οικονομικά μέτρα


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011, αφού μελέτησε τις μέχρι τώρα εξελίξεις γύρω από το θέμα των Οικονομικών Μέτρων που περιλήφθηκαν στο α’ πακέτο καθώς και τις συζητήσεις που γίνονται για το β’ πακέτο των Οικονομικών Μέτρων αποφάσισε:

α)     Την πραγματοποίηση ολοήμερης απεργίας κατά τη συζήτηση του β’ πακέτου στη Βουλή με προοπτική κλιμάκωσης των μέτρων αναλόγως των εξελίξεων.  Κατά την ημέρα της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Οικονομικών και πορεία προς τη Βουλή.  Λεπτομέρειες για τις κινητοποιήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεννόηση με τις άλλες Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

β)     Μετά από εκτενή συζήτηση το Κ.Δ.Σ. αποφάσισε να αναστείλει το μέτρο της αποχής από τις εφημερεύσεις.  Διευκρινίζεται ξανά ότι πέραν των μέτρων που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ ημερομηνίας 12/9/2011, η οποία σας επισυνάπτεται, οι εκπαιδευτικοί απέχουν από όλα τα συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, επιμορφώσεις που γίνονται εκτός του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου