Τελευταίες ειδήσεις

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ»


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
«ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ»

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την Κύπρο και την Ελλάδα διοργανώνει τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011, στις 8.30 μ.μ. στην τάφρο DAvilla στη Λευκωσία η Κίνηση Πολιτισμού.

Τραγουδάμε και αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο, για την επανένωση της Κύπρου, Για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, για την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου, για την αντιμετώπιση των τουρκικών απειλών, για την επιτυχή διοργάνωση της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και το Σύνταγμα γιατί είναι η μόνη διέξοδος στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος μας.

Δηλώνουμε παρόντες δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην Κυβέρνηση, δίπλα στο λαό που απαιτεί δικαιοσύνη, ανιδιοτέλεια και τομές στον κρατικό μηχανισμό και τη δημόσια ζωή.

Αντιστεκόμαστε στο διχασμό, την αποσταθεροποίηση, την πνευματική τρομοκρατία και το διχαστικό κλίμα όσων επιδιώκουν εκτροπή από τα δημοκρατικά θέσμια.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση ενότητας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά μας οι ακόλουθοι:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Κούτρας, Μάνος Πυροβολάκης, Βασίλης Κορακάκης, Κώστας Θωμαϊδης, Τάνια Κικίδη, Καλλιόπη Βέτα, Κολλεκτίβα, ΟΝΑΡ, Γιάννης Ιωάννου (συνθέτης), Ρένος Τσόκκος, Umut Albayrak, Βούλα Κωνσταντίνου, Κούλλης Θεοδώρου, Λάρκος Λάρκου, Γιώργος Λώρης, Μάριος Κωνσταντίνου, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Κώστας Καζάκος.

18.10.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου