Τελευταίες ειδήσεις

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επίσκεψη καθηγητών και μαθητών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/4/2014 επίσκεψη αντιπροσωπείας της Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών και ομάδας μαθητών από το Λύκειο Λιβαδιών και το Λύκειο Κοκκινοχωρίων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Μέλη της συντεχνίας των Τ/Κ καθηγητών KTOEOS, μας υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης.  Αρχικά επισκεφτήκαμε μαζί τους το πρώην Β’ Γυμνάσιο Αμμοχώστου όπου τύχαμε θερμής υποδοχής από μαθητές και συναδέλφους.  Το Β΄ Γυμνάσιο λειτουργεί τώρα ως Τεχνική Σχολή και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε από τις αίθουσες διδασκαλίας στις οποίες οι συνάδελφοι καθηγητές και μαθητές μας ενημέρωσαν για τα διάφορα μαθήματα που διδάσκονται. Ακολούθως περπατήσαμε με τους συναδέλφους στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου.  Το μεσημέρι, η συντεχνία των καθηγητών μας παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο που διατηρεί για τα μέλη της στην πόλη της Αμμοχώστου.  Κατά τη διάρκεια του γεύματος είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και με άλλους Τ/Κ συναδέλφους. 
Εκπαιδευτικοί και μαθητές διατρανώσαμε την θέληση για επανένωση της πατρίδας μας και ειρηνική συμβίωση μεταξύ των δύο κοινοτήτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου