Τελευταίες ειδήσεις

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού




Μέσα στα πλαίσια συνέχισης και προώθησης του στόχου της χρονιάς "Καλλιέργεια κουλτούρας ειρηνικής συμβίωσης Ε/Κ και Τ/Κ" το Λύκειο Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό διοργάνωσε την Πέμπτη(25-2-2010) 2ωρη εκδήλωση με τίτλο "Πορευόμαστε μαζί για ένα ειρηνικό μέλλον".

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του βιβλίου "ΑΓΝΟΗΘΕΝΤΕΣ 1974" του Πανίκου Νεοκλέους από τον ίδιο το συγγραφέα,καθώς επίσης και από τους Γιάννη Μαραθεύτη και Φετχί Ακιντζί.Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης συζήτηση και καλλιτεχνικό μέρος.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά με την Φιλόλογό τους, Εύα Νεοκλέους στη διεύθυνση
Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν ελπίδα και δύναμη σε όλους μας! Συγχαρητήρια και πάλι!

Αναδημοσίευση από το Blog http://platformaenomenikipros.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Eυχαριστούμε για την αναδημοσίευση και προβολή της εκδήλωσης του σχολείου μας.
    Το ιστολόγιό της τάξης μας, δημιουργήθηκε,κυρίως, για το μάθημα των Ν.Ελληνικών,ωστόσο,προβάλλουμε σ΄αυτό και τις δραστηριότητες/εκδηλώσεις του σχολείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Η δράση σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση για όσους συναδέλφους και μαθητές ενημερώνονται για τέτοιου είδους καλές πρακτικές.

    Συγχαρητήρια και πάλι και συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως θα έπρεπε έστω με δυο λόγια να συγχαρείτε και τους Γιάννη και Φετχί για το θάρρος τους να συναντηθούν, να γίνουν φίλοι και φωτεινό παράδειγμα για όλους μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή