Τελευταίες ειδήσεις

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Εκδήλωση κατά του ρατσισμού

Το ΑΚΕΛ συνδιοργανώνει μαζί με την ΠΕΟ, την ΕΔΟΝ, την ΠΟΓΟ και την ΕΚΑ εκδήλωση κάτω από τον τίτλο «Όλοι Διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι» το Σάββατο, 20 Μαρτίου, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας κατά των Ρατσιστικών Διακρίσεων που είναι καθορισμένη την 21η Μαρτίου.
Στην εκδήλωση θα κατατεθεί ομιλία από το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και χαιρετισμός από τον Νταν Μουτιγιανσελάγκε, εκ μέρους των μεταναστών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η ώρα 11:15, στο χώρο της συμβολής των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου, στη Λευκωσία. Στο πολιτιστικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετέχουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα μεταναστών αλλά και Κυπριακό σχήμα με παραδοσιακή μουσική και χορούς.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα προηγηθεί πορεία στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου ενώ κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο δραστηριότητα από το Κίνημα ων ΕΔΟΝοπούλων κάτω από τον τίτλο «Ζωγραφίζω κατά του ρατσισμού».
Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί διανομή φυλλαδίου στα εμπορικά κέντρα σε όλες τις Επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, στο οποίο θα προβάλλονται οι θέσεις του Κόμματος κατά του ρατσισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου